Kannattaako Nintendo Switchin osto enää vuonna 2022?

Nintendo Switch

Vuonna 2017 julkaistu Nintendo Switch saattaa vaikuttaa ensisilmäyksellä jo vanhentuneelta konsolilta. Tässä on listattuna muutamia syitä, miksi Nintendo Switch kuitenkin kannattaa ostaa vielä vuonna 2022.

1. Nintendo Switchiä tullaan kehittämään vielä pitkään. Vaikka konsoli on jo viisi vuotta vanha on Nintendon puhemies Shuntaro Furukawa sanonut, että Nintendon tarkoitus on muodostaa pitkäikäinen suhde asiakkaisiinsa.

2. Switch on yhä paras konsoli pelata muiden kanssa yhdessä. Konsolin mukana tulee jo valmiiksi kaksi peliohjainta, joka huomattavasti helpottaa konsolin kanssa moninpelaamista ystävien kanssa.

3. Switchin saa kätevästi mukaan esimerkiksi reissua varten. Switch on yhä täysin omassa luokassaan sen liikuteltavuuden kannalta. Sillä voi pelata niin TV-tilassa kuin perinteisenä käsikonsolina.

4. Switchillä on laaja kirjasto pelejä kaikenikäisille. Switchin yksi vahvuuksista on sen suuri pelivalikoima yksinoikeuspelejä eli pelejä, jotka ovat vain saatavilla Nintendo Switch pelikonsolille. Uusia pelejä on varmasti tulossa vielä pitkän aikaa jatkossakin.

5. Switchillä nettipelaaminen maksaa. Kuten muillakin suosituilla konsoleilla myös Switchillä joutuu nettipelaamisesta maksamaan. Kuitenkaan se ei ole ongelma, jos pelikaverit löytyvät läheltä. Switchin nettipelaamismaksun mukana saa oikeuden pelata läjäpäin erilaisia retropelejä.

Suosittelen tilaamaan Nintendo-tuotteet Coolshop -verkkokaupasta