Tee oma Minecraft serveri ilmaiseksi

Tee oma minecraft palvelin

Tässä oppaassa käydään läpi miten voit perustaa oman Minecraft -serverin ja vieläpä ilmaiseksi netissä. Unohda kalliit kuukausimaksua vaativat hosting-palvelut ja Minecraftin tarjoaman Realmsin. Koska palvelimen hostaaminen tapahtuu suoraan netissä ei omalle koneelle tarvitse ladata mitään, eikä omalta netiltä ja tietokoneelta vaadita tehoja raskaan palvelimen pyöritykseen.

Helpoin tapa tehdä pienimuotoinen Minecraft palvelin esimerkiksi kaveriporukalle on käyttää palveluntarjoajaa nimeltään Aternos.

Vaihe 1: Kirjautuminen

minecraft palvelin luominen

Luo ilmainen tili sivustolle. Huomaa, että sähköpostin antaminen on vapaaehtoista. Kannattaa myös todellakin käyttää sellaista salasanaa mitä ei käytä missään muualla, koska Aternos joutui vuonna 2015 tietomurron kohteeksi.

Vaihe 2: Minecraft palvelimen luominen

minecraft palvelin luominen ilmaiseksi 2022

Valitse haluatko luoda palvelimen Minecraftin Java-versiolle vai Bedrock Versiolle. Jos et halua käyttää käyttäjänimeäsi palvelimen IP-osoitteena voit muokata domainin alkutekstiä painamalla oikealla olevaa kynän kuvaa. Kun olet valmis paina painiketta "Luo".

Vaihe 3: Minecrat palvelimen käynnistäminen

minecraft palvelimen käynnistäminen

Nyt enää tarvitsee painaa käynnistä painiketta ja odottaa hetki, että palvelin avautuu. Kun palvelin on päällä voit kirjautua siihen ylläolevalla IP-osoitteella, joka on tässä tapauksessa "halvatpelitcom.aternos.me".