7 ilmaista nettipeliä tylsille oppitunneille

Kissa ja shakkilauta

Mitkä ovat netin parhaimmat ilmaiset videopelit tylsiä oppitunteja varten? Vaihtoehtoja on monia ja olemme siksi koonneet tähän niistä seitsemän parasta. Varoitus: listaamamme videopelit saattavat aiheuttaa riippuvuutta ja voivat olla niin hauskoja, ettet halua lopettaa niiden pelaamista.

Tässä on järjetyksessä parhaat nettipelit tylsille oppitunneille.

1. Tetris

Tetris on legendaarinen venäläinen peli, jossa tarkoituksena on kerätä pisteitä tiputtamalla erimuotoisia objekteja pelikenttään. Kun yhden rivin saa kokonaiseksi, se katoaa, jolloin pelikenttään vapautuu lisää tilaa ja saa pisteitä. Vaikka peli on yksinpeli niin omilla ennätyslukemilla kavereille kehuskelu tekee siitä hauskan ja sosiaalisen.

2. YHDET VIELÄ!

Yhdet vielä! on suomalainen alkoholinhuuruinen 2048-klooni. Siinä on tarkoituksena yhdistää ja juoda samanlaiset juomat nuolinäppäimien avulla.


3. Lichess

Shakki ei esittelyjä kaipaa. Lichess on ilmainen ranskalainen shakkisivusto. Voit pelata shakkia joko kavereitasi, tuntemattomia pelaajia tai tietokonetta vastaan.

4. Slope

Slope on peli jossa ohjaillaan kiihtyvää palloa ja kerätään pisteitä. Se on erittäin koukuttava ja hauska, kun ennätyksiä vertailee kavereiden kanssa.

5. Pac-Man

Pac-Man on japanilainen hittipeli, jossa keltainen pallo eli Pac-Man syö ja kerää pisteitä. Yhden kentän pääsee läpi, kun on onnistuneesti saanut syötyä kaikki pisteet kuolematta haamuille.

6. Snake

Matopeli on klassikko Nokian matkapuhelimista. Pelin tarkoituksena on syödä objekteja, kerätä pisteitä ja kasvattaa madon pituutta.

7. Candy Crush

Candy Crush on hyvin tunnettu selainpeli. Sen tarkoituksena on tehdä yhdistelmiä karkeilla ja murskata niitä.